Această clasă include toate formele de cultivare în câmp a condimentelor și culturilor aromatice perene și neperene. Cultivarea acestor plante este adesea combinată în cadrul unităţilor agricole.
Această clasă include:
✅ Cultivarea condimentelor și culturilor aromatice perene și neperene:
- ✅ piper (Piper spp.)
- ✅ nucșoară, macis și cardamom
- ✅ anason, badian și fenicul ca plantă condimentară sau aromatică
- ✅ scorțișoară (Canella)
- ✅ cuisoare
- ✅ ghimbir
- ✅ vanilie
- ✅ hamei
- ✅ chimen și muștar
✅ Cultivarea plantelor medicinale și narcotice
Această clasă include, de asemenea:
uscare la soare a condimentelor și plantelor aromatice, medicinale și farmaceutice atunci când sunt asociate cu cultivarea plantelor.
Această clasă exclude:
- ❌ uscarea la soare a condimentelor și plantelor aromatice, medicinale și farmaceutice de către terțe părți, vezi 0163