1082

Fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei şi a produselor zaharoase

Această clasă include toate formele de fabricație a produselor de patiserie, inclusiv cacao, unt de cacao, produse din ciocolată și produse fără zahăr. De asemenea, include conservarea fructelor și altor componente ale plantelor în zahăr.

‌‍​‍​‍​

Această clasă include:

‌‍​‍​‍​

✅ Fabricarea diferitor produse:

‌‍​‍​‍​

  • ✅ fabricarea cacao, unt de cacao, grăsime de cacao, ulei de cacao
  • ‌‍​‍​‍​
  • ✅ fabricarea ciocolatei și a produselor de patiserie cu ciocolată
  • ‌‍​‍​‍​
  • ✅ fabricarea produselor de patiserie din zahăr: caramele, cacheuri, nuga, fondant, ciocolată albă
  • ‌‍​‍​‍​
  • ✅ fabricarea gumei de mestecat
  • ‌‍​‍​‍​
  • ✅ conservarea fructelor, nucilor, cojilor de fructe și altor părți ale plantelor în zahăr
  • ‌‍​‍​‍​
  • ✅ fabricarea pastilelor și lozangiilor de patiserie
  • ‌‍​‍​‍​
  • ✅ fabricarea produselor de patiserie fără zahăr
  • ‌‍​‍​‍​

‌‍​‍​‍​

Această clasă exclude:

‌‍​‍​‍​

  • ❌ fabricarea zahărului de sucroză, vezi 10.81‌‍​‍​‍​
  • ‌‍​‍​‍​

‌‍​‍​‍​