Ca urmare a blocajelor înregistrate la platforma informatică a Registrului Comerțului din ultima perioadă, termenul de soluționare al tuturor cererilor (inclusiv cele depuse la ghișeu) va fi mai mare decât cel normal.
╳
aprobat.ro
Înființează firmă
Înființează SRL
100% Online, Fără Drumuri și Birocrație
Înființează PFA
100% Online, Fără Drumuri și Birocrație
Modifică firmă
Contabilitate
Despre noi
Blog
Contact
Înființeaza SRL
100% Online, Fără Drumuri și Birocrație
Înființează PFA
100% Online, Fără Drumuri și Birocrație
Modifică firma
Contabilitate
Despre noi
Blog
Contact
0752 235 544
Toate codurile CAEN
Secțiunea
C
Diviziunea
10
Grupa
101
Clasa
1011
1011
Prelucrarea şi conservarea cărnii
Această clasă include:
✅ activităţi ale abatoarelor angajate în sacrificarea, sortarea sau ambalarea cărnii: vită, porc, miel, iepure, oaie, etc.
✅ producţia de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în carcase
✅ producţia de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, tranşată
Această clasă include de asemenea:
✅ sacrificarea şi prelucrarea balenelor, pe uscat sau pe vase specializate
✅ producţia de piei brute şi piei prelucrate provenite de la abatoare, inclusiv obţinerea lânii de oaie
✅ producţia de untură şi alte grăsimi comestibile de origine animală
✅ prelucrarea organelor şi măruntaielor de animale
✅ producţia de lână trasă
Această clasă exclude:
❌ producţia grăsimii comestibile de pasăre,
vezi 1012
❌ ambalarea cărnii,
vezi 8292
0752 235 544