Această clasă include:

  • ✅ activităţi ale abatoarelor angajate în sacrificarea, sortarea sau ambalarea cărnii: vită, porc, miel, iepure, oaie, etc.
  • ✅ producţia de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în carcase
  • ✅ producţia de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, tranşată

Această clasă include de asemenea:

  • ✅ sacrificarea şi prelucrarea balenelor, pe uscat sau pe vase specializate
  • ✅ producţia de piei brute şi piei prelucrate provenite de la abatoare, inclusiv obţinerea lânii de oaie
  • ✅ producţia de untură şi alte grăsimi comestibile de origine animală
  • ✅ prelucrarea organelor şi măruntaielor de animale
  • ✅ producţia de lână trasă

Această clasă exclude:

  • ❌ producţia grăsimii comestibile de pasăre, vezi 1012
  • ❌ ambalarea cărnii, vezi 8292