1020

Prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor

Această clasă include:

‌‍​‍​‍​

Această clasă include:

‌‍​‍​‍​

✅ pregătirea și conservarea peștelui, crustaceelor și moluștelor:

‌‍​‍​‍​

  • ✅ (de exemplu, congelare, congelare profundă, uscare, gătire, afumare, sărare, imersare în saramură, conservare)
  • ‌‍​‍​‍​
  • ✅ producția de produse din pește, crustacee și moluște: fileuri de pește, icre, caviar, substituenți de caviar etc.
  • ‌‍​‍​‍​
  • ✅ producția de făină de pește pentru consum uman sau hrană pentru animale
  • ‌‍​‍​‍​
  • ✅ producția de faină și solubile din pește și alte animale acvatice necorespunzătoare pentru consum uman
  • ‌‍​‍​‍​

‌‍​‍​‍​

Această clasă include de asemenea:

‌‍​‍​‍​

  • ✅ activitățile navelor de fabrică care nu sunt implicate în pescuit și doar în procesarea și conservarea peștelui
  • ‌‍​‍​‍​
  • ✅ procesarea algelor marine
  • ‌‍​‍​‍​
  • ✅ îndepărtarea capetelor de pește, eviscerarea și tăierea peștelui în bucăți, apoi congelarea
  • ‌‍​‍​‍​

‌‍​‍​‍​

Această clasă exclude:

‌‍​‍​‍​

  • ❌ procesarea și conservarea peștelui pe nave angajate în pescuit, vezi 0311‌‍​‍​‍​
  • ‌‍​‍​‍​
  • ❌ procesarea cetaceelor pe uscat sau pe nave specializate, vezi 1011‌‍​‍​‍​
  • ‌‍​‍​‍​
  • ❌ producția de uleiuri și grăsimi din pește și mamifere marine, vezi 1041‌‍​‍​‍​
  • ‌‍​‍​‍​
  • ❌ fabricarea preparatelor congelate din pește, vezi 1085‌‍​‍​‍​
  • ‌‍​‍​‍​
  • ❌ fabricarea supelor de pește, vezi 1089‌‍​‍​‍​
  • ‌‍​‍​‍​

‌‍​‍​‍​