Această clasă include:
- ✅ fabricarea alimentelor constând în principal din fructe sau legume
- ✅ conservarea fructelor, nucilor sau legumelor (de exemplu, congelare, uscare, liofilizare, uscare prin radiații infraroșii, scufundare în ulei sau oțet, conservare, presiune înaltă, temperatură înaltă)
- ✅ fabricarea produselor alimentare din fructe sau legume
- ✅ fabricarea gemurilor, marmeladelor și gelatinelor pentru masă
- ✅ decojirea, curățarea și prăjirea nucilor
- ✅ fabricarea alimentelor și pastelor din nuci
Această clasă include de asemenea:
- ✅ fabricarea alimentelor preparate perisabile din fructe și legume, de exemplu:some text
- ✅ salate; salate mixte, ambalate
- ✅ legume decojite sau tăiate
- ✅ tofu (brânză din soia)
Această clasă exclude:
- ❌ fabricarea sucurilor de fructe și legume, vezi 10.32
- ❌ fabricarea făinii sau a pudrei din legume uscate, vezi 10.61
- ❌ conservarea fructelor și nucilor în zahăr, vezi 10.82
- ❌ fabricarea preparatelor din legume, vezi 10.85
- ❌ fabricarea concentratelor artificiale, vezi 10.89