Această clasă include:

‌‍​‍‌‍‌

  • ✅ fabricarea alimentelor constând în principal din fructe sau legume
  • ‌‍​‍‌‍‌
  • ✅ conservarea fructelor, nucilor sau legumelor (de exemplu, congelare, uscare, liofilizare, uscare prin radiații infraroșii, scufundare în ulei sau oțet, conservare, presiune înaltă, temperatură înaltă)
  • ‌‍​‍‌‍‌
  • ✅ fabricarea produselor alimentare din fructe sau legume
  • ‌‍​‍‌‍‌
  • ✅ fabricarea gemurilor, marmeladelor și gelatinelor pentru masă
  • ‌‍​‍‌‍‌
  • ✅ decojirea, curățarea și prăjirea nucilor
  • ‌‍​‍‌‍‌
  • ✅ fabricarea alimentelor și pastelor din nuci
  • ‌‍​‍‌‍‌

‌‍​‍‌‍‌

Această clasă include de asemenea:

‌‍​‍‌‍‌

  • ✅ fabricarea alimentelor preparate perisabile din fructe și legume, de exemplu:some text
    • ✅ salate; salate mixte, ambalate
    • ‌‍​‍‌‍‌
    • ✅ legume decojite sau tăiate
    • ‌‍​‍‌‍‌
    • ✅ tofu (brânză din soia)
    • ‌‍​‍‌‍‌
  • ‌​‌‌ ‌​‌‌

‌‍​‍‌‍‌

Această clasă exclude:

‌‍​‍‌‍‌

  • ❌ fabricarea sucurilor de fructe și legume, vezi 10.32‌‍​‍‌‍‌
  • ‌‍​‍‌‍‌
  • ❌ fabricarea făinii sau a pudrei din legume uscate, vezi 10.61‌‍​‍‌‍‌
  • ‌‍​‍‌‍‌
  • ❌ conservarea fructelor și nucilor în zahăr, vezi 10.82‌‍​‍‌‍‌
  • ‌‍​‍‌‍‌
  • ❌ fabricarea preparatelor din legume, vezi 10.85‌‍​‍‌‍‌
  • ‌‍​‍‌‍‌
  • ❌ fabricarea concentratelor artificiale, vezi 10.89‌‍​‍‌‍‌
  • ‌‍​‍‌‍‌

‌‍​‍‌‍‌